18 Şubat 2015 Çarşamba

Top Canavarı

Ne zamandır Azra için elle tutulur bir şey yapamıyordum. Yaptıklarım hep günü kurtarıcı etkinlikler. Kalıcı bir şey yapmak istiyordum ama ne yapacağımı bilmiyordum. Dün Pinterest'te bakmadığım pano kalmadı. Çok güzel şeyler var ama ya malzemesi yok yada zorluğu beni aşıyor. Ben öyle, bir oyuncak için bir hafta uğraşabilecek türden biri değilim. Başladığım gün bitmesi gerek yoksa afakanlar geliyor.

Neyse baktım ki böyle oturarak olmayacak, kalktım malzemelerimi çıkardım. Azra'nın oyuncak piyanosunun kutusu duruyordu. Gözüme ilişti, dedim ben bundan bir şey çıkarırım. Biraz keçe biraz yapıştırıcı ve gece 3'e kadar uğraşı sonucunda işte karşınızda Top Canavarı :) 

İki aydır toplarımız ortada yoktu. Dedesi lego alınca ikisi birden çok dağılıyor diye topları kaldırmıştım. Azra topları görünce çok sevindi. Canavardan çok toplarla ilgilendi :) Zaten toplara fazlasıyla meraklı. Oyuncakçılara gittiğimizde en çok dikkatini çeken büyük toplar oluyor. Top sürmeyi bile öğrendi :) Neyse bir kısım topumuzu çıkarmış oldum, kaldırmam artık oynasın kuzucuk.

Azra önce ne olduğunu anlamadı canavarın. Gözlerini, saçlarını yolmaya çalıştı. Ben nasıl yapacağını gösterdikten sonra topları atmaya başladı. Top aşağıdan çıkınca peşinden koşmaya başlıyor :) Tabii 5 dakikalık bir oyun sonrası kutudaki toplar bitiyor ve her yer top oluyor. Bu sefer toplamaya başlıyoruz. O da ayrı bir oyun :) 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 yorum:

  1. pinterest i hep duyuyordum ama şimdi genişçe bakma fırsatım oldu. kayıt vs tamam, konular tamam, ama nasıl kullanacagımı pek anlayamadım. ilk bakısta cok karmasık geldi. siz nasıl kullanıyorsunuz ne seılde ıse yarıyor yardımcı olursanız cok sevinicem:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pinterest ilgi alaniniza gore panolar bulup takip edebiliceginiz ve hosunuza giden bilgileri kendi panolariniza kaydedebileceginiz bir uygulama. Benim profilime goz atarsaniz size fikir verebilir.

      Sil
    2. Pinterest ilgi alaniniza gore panolar bulup takip edebiliceginiz ve hosunuza giden bilgileri kendi panolariniza kaydedebileceginiz bir uygulama. Benim profilime goz atarsaniz size fikir verebilir.

      Sil
  2. Kutuydu Nasıl hazırladığınızı ayrıntılı yazarmısınız

    YanıtlaSil